Acte institucional del 50è aniversari

Acte institucional del 50è aniversari

Aquest 2016 ha estat un any molt especial i l’hem festejat de moltes maneres, perquè l’ocasió ho mereixia: Que el 1966 una colla de mares i pares es reunissin per crear una associació que donés resposta a les necessitats, no phentermine només dels seus fills amb d.i., sinó també dels fills de tota la ciutadania amb problemes de discapacitat, i que 50 anys més tard continui sent la missió de l’entitat és prou important i únic al nostre país i això mereix celebrar-ho.

Vàrem començar l’any amb el nostre sopar solidari anual però una mica més gran i més important. Hem tingut concerts solidaris, exposicions, xerrades, dinars populars… però no podiem deixar de reunir-nos avui per fer un repàs del que som ara i com volem afrontar el nostre futur i agraïr a tots els que ens ajudeu a fer cada dia un pas més.

Durant l’acte vàrem poder escoltar les paraules de la nostra presidenta, Maite Forteza, del secretari del Departament de Benestar i Família, Francesc Iglesias, i de l’Alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater. Gràcies a les seves paraules vàrem recordar el passat d’Aspanin i, sobretot, posar en clar els objectius de futur.

També vàrem poder veure la feina de cada un dels serveis de l’entitat i així posar cara a totes les tasques que es realitzan cada dia per tirar endavant Aspanin.

El Cor Jove del Conservatori de Badalona, amb Ana Arias i Marina López com a sopranos, la Meritxell Puig al piano i la direcció de Ricard Oliver, ens van interpretar una petita selecció de “Ceremony of Carols” de Benjamin Britten. Volem agrair especialment la seva participació desinteressada.

Per acabar i gràcies a la col·laboració de Pastisseria Comas vàrem brindar tots junts. Junta, treballadors, socis, voluntaris, amics, passat i futur, tots junts vàrem alçar les copes per aquests 50 anys d’Aspanin i tots els que queden per davant.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt