Aspanin celebra el Nadal amb un dinar de germanor d’usuaris i equip professional

Aspanin celebra el Nadal amb un dinar de germanor d’usuaris i equip professional

Aspanin va celebrar el passat dissabte 30 de novembre el seu dinar de Nadal, un punt de trobada i de celebració de totes les persones que conformen el grup, des dels usuaris dels diferents serveis fins als treballadors, voluntaris i la Junta Directiva. També hi van ser presents la presidenta del grup Aspanin Maite Forteza, la gerent Eva Gayarre i la regidora de Drets Socials i Feminismes i primera tinent d’alcalde de Badalona Aïda Llauradó, que van pronunciar unes paraules abans de començar l’àpat. En total, la cita nadalenca, que se celebra per segon any consecutiu, va reunir més de 160 comensals al Rafaelhoteles de Badalona.

Per tal de facilitar l’assistència dels usuaris i usuàries d’Aspanin es van crear punts de trobada a diversos llocs de la ciutat perquè poguessin anar fins al dinar junts i acompanyats d’un voluntari. Un cop a l’hotel, cada assistent va rebre com a obsequi una bossa amb el logo d’Aspanin.

Un dels moments més especials de la vetllada va ser l’espectacle de dansa que van oferir els participants de l’activitat “A ballar!” que organitza el servei de lleure d’Aspanin, el Club Llevant, i que havien estat preparant des del setembre.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt