Bones vacances!

Bones vacances!

L\’estiu ja apreta i les ganes de vacances van formiguejant els ánims.

El Club Llevant ja ha tancat el curs. Un curs en el que hem ampliat el taller i en el que hem pogut comprovar que cada vegada hi ha més demanda de grups d\’amics de cap de setmana. Hem treballat molt, aprenent informàtica, lectoescriptura, fent dansa… però sobretot ens ho hem passat molt bé!

 

I ara toca marxar de vacances. I, com sempre, des d\’Aspanin, volem que tothom tingui les mateixes oportunitats per això organitzem vacances per persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquestes vacances organitzades ofereixen respir a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Les vacances poden semblar un luxe no gaire important però per a les famílies de les persones que necessiten assistència constant  es converteixen en quelcom molt necessari per ajudar a millorar la convivència familiar i facilitar el benestar del cuidadors habituals. Però, a més,  si pensem en les persones  amb discapacitat intel·lectual que rarament poden fer activitats diferents, sortides independents i experimentar reptes personals, aquestes vacances suposen una  gran oportunitat de creixement personal.

Degut a les necessitats de monitoratge especial d’aquest tipus de vacances resulten cares i es difícil que persones amb recursos limitats puguin accedir-hi. Des d’Aspanin creiem que aquest tipus de vacances són molt necessàries per tothom, tinguin recursos o no per el que subvencionem una part de les vacances i a això dediquem les donacions que rebem de forma privada.

Tots aquells que col·laboren amb nosaltres, assistint al sopar d\’Aspanin, venent loteria solidària, com a socis , fent donacions puntuals o de moltes altres maneres,  ens ajuden a poder oferir aquests tipus de serveis subvencionats. Per això, volem aprofitar per agraïr sincerament la vostra ajuda i us desitjem a tots molt bones vacances.

Nosaltres continuarem oberts tot l\’estiu, encara que amb horari reduït, i tornarem al setembre amb moltes forces i ganes de continuar construïnt una societat més inclusiva.

 

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt