Comunicat a les persones sòcies i amigues d’Aspanin

Comunicat a les persones sòcies i amigues d’Aspanin

Benvolgudes i benvolguts amics,

Des de la Junta d’Aspanin i per tal de respondre al comunicat que han rebut moltes persones vinculades a la nostra entitat mitjançant diversos canals, en què s’explica com una novetat i en to alarmista la situació que ha viscut aquesta els darrers anys, us copiem tot seguit la carta que hem enviat aquesta mateixa setmana a les persones sòcies en relació a la qüestió. Si la llegiu, comprovareu que ja s’havia informat de la situació fa un any, en la darrera assemblea, i també que alguns punts de la informació que us han fet arribar no han estan contrastats.

Als qui –des de sempre– hem treballat per aquesta magnífica causa, fent tot el possible per redreçar l’entitat i fer fora qui l’estava perjudicant, demanant-li responsabilitats, ens fa molta pena veure com, per despit o revenja, presumiblement algunes persones que han estat implicats en aquest procés publiquen missatges com el que heu rebut, amb la intenció de desacreditar i fer mal a l’entitat. No ho aconseguiran.

Sabem que comptem amb la vostra confiança i ens posem a la vostra disposició per tal d’esclarir i donar-vos totes les explicacions que calguin.

Una abraçada.

Junta d’Aspanin

 

Benvolguts socis/es

Referent a la carta que us ha arribat d’un grup d’ “exsocis” sense signar, volem aclarir els punts esmentats.

ROBATORI A L’ASSOCIACIÓ

En la passada assemblea general de socis, amb data 26 de juny de 2018; es va informat del fet, de l’estat de la denúncia, amb la presència de l’advocat penalista.

Es va informar de les característiques, quantitat del robatori i l’estat en que es trobava la denúncia.

Aquests fets no han afectat als tutelats, sinó a l’entitat, i no és certa la manifestació de falta de transparència.

Desconeixem com ha quedat demostrat que existia una CAIXA B a l’entitat i una malversació de diners públics; ja que en aquests moments la denúncia cursada per la Junta Directiva es troba en el Jutjat, en fase d’instrucció amb els investigats que s’han determinat de moment pel Jutge.

La presidenta de l’associació senyora Forteza, com qualsevol membre de qualsevol associació o fundació, lliurament pot formar part d’altres patronats i similars sense que això comporti incompatibilitats.

La Junta agrairia al col·lectiu de EXSOCIS, que donin la informació de la que disposin referent al pacte d’absorció amb una altra entitat.

La Junta des del moment que es va assabentar dels fets del robatori, ha actuat en conseqüència, i ha pres totes les mesures oportunes tant de gestió i organització, com de control i seguiment dels fets.

Neguem rotundament la manifestació, que “la junta estigui més preocupada per les conseqüències sobre els seus membres derivades d’aquest delicte de robatori que de protegir la pròpia entitat”

ASPANIN ESTÀ PER DAMUNT DE TOT i emplacem a les persones que han fet aquestes afirmacions que ens donin explicacions al respecte.

I per acabar, manifestem que des de el primer moment les diferents institucions públiques estan deguda i permanentment informades

Badalona a vint-i-dos de maig de dos mil dinou

LA JUNTA DIRECTIVA

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt