Diada Popular per celebrar plegats els 50 anys d’Aspanin

Diada Popular per celebrar plegats els 50 anys d’Aspanin

El dia 16 d’octubre vàrem celebrar amb tota la ciutat els 50 anys d’Aspanin amb una Diada Popular a La Plana.

Volíem fer una festa participativa per poder festejar amb tota la ciutadania la feina feta fins ara i tot el camí que encara ens queda per recórrer. Des de les 10 del matí vàrem tenir tallers, actuacions musicals i conta contes. I a les 14h teníem una fideuà popular amb la que ens vàrem reunir més de 140 comensals.

Per poder fer aquesta gran celebració vàrem tenir la sort de poder comptar amb l’ajut desinteressat de molta gent. Aspirantat de Sant Josep,  Badalona Bèsties de Foc, Núria Giol i el seu taller d’herbes aromàtiques, Xirusplai del Círcol, Bufons del Toc, Anna Ariño, Georgina Gonzàlez, Coral “Grup d’habitatge Josep Padrós”, Grup de ball “Club Llevant”,  Socarrel del Círcol, Anastàsies Badalona ,Voluntaris per Aspanin, Patates Corominas, Representacions Balcells, Vins Can Teixidó, Fruites i verdures Cuevas, La Fageda,  Cafès Corbera, SABA i l’Ajuntament de Badalona, Districte 1 van mostrar la seva cara més solidària i van ajudar-nos a poder celebrar amb èxit aquesta diada. Des d’aquí volíem aprofitar per fer arribar el nostre agraïment més profund a tots ells.

Molta feina, molts riures, molt esforç, molts participants per celebrar 50 de l’entitat amb tota Badalona. Aspanin és una entitat sense ànim de lucre pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, fundada l’any 1966 amb l’objectiu clar de defensar-ne els drets i proporcionar-los els serveis necessaris. En aquests anys les formes han canviat però l’essència continua sent la mateixa.

Des dels inicis la nostra entitat sempre ha tingut l’objectiu de servir a Badalona i la seva àrea d’influència i la millor manera de celebrar la feina de tots aquests anys era fer-ho amb tota la ciutat. Amb la gran participació de la ciutadania en aquesta Diada Popular Badalona ens va demostrar que sent Aspanin com una part important de la seva essència.

 

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt