El repte d’independitzar-se

El repte d’independitzar-se

 

Marxar de casa els pares i viure pel nostre compte és un moment de nervis, dubtes però molta il·lusió. És un moment clau en la vida adulta i les persones amb discapacitat intel·lectual es troben amb la mateixa il·lusió però amb més dificultats.

El nostre servei de suport a la llar està pensat per donar solució a les dificultats que les persones amb discapacitat intel·lectual es poden trobar en el seu pas a la vida independent.

El servei de suport en l\’autonomia a la pròpia llar és una servei d\’educador que ajuda a organitzar i realitzar les tasques de cada dia. L\’educador marca amb la persona que vol viure de forma independent quines són les línies que vol treballar per conseguir desenvolupar-se perfectament en el seu dia a dia i, setmana a setmana, mes a mes, es treballen aquestes línies fins arribar al moment en que ja no cal el servei.

 

Des d\’Aspanin creiem molt important ajudar a que tothom pugui realitzar-se i és per això que aquest servei és bàsic per a millorar la qualitat de vida de moltes persones.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt