Més de 200 persones es reuneixen per donar suport a Aspanin en el Sopar solidari d’enguany

Més de 200 persones es reuneixen per donar suport a Aspanin en el Sopar solidari d’enguany

El Sopar solidari anual d’Aspanin es va celebrar el passat divendres 31 de gener. Un cop més, la trobada es va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis BCIN i va reunir una important representació de la societat badalonina.  Més de 200 persones van assistir a aquest acte que serveix per donar a conèixer la tasca de l’entitat i per recaptar fons, que enguany es destinaran, sobretot, a activitats de lleure.

La reivindicació d’una societat més justa i inclusiva va ser el tema central de l’esdeveniment, que va estar conduït per Toni Forteza. Eva Gayarre, gerent d’Aspanin, va encetar l’acte amb un discurs en què va voler destacar la feina feta per l’organització, alhora que va refermar el compromís d’aquesta amb el benestar de les persones ateses. Al seu torn, la presidenta Maite Forteza va aprofitar l’ocasió per agrair als assistents i a tothom qui ha donat suport a Aspanin al llarg dels anys la seva confiança i suport. Amb un to més reivindicatiu, Forteza va recalcar la necessitat que els governs tinguin cura de les persones més vulnerables. Per últim, Aïda Llauradó, primera tinent d’alcalde i regidora de Drets Socials i Feminismes, va voler manifestar el compromís de l’Ajuntament amb Aspanin.

Amb més de cinquanta anys d’història, Aspanin és una de les organitzacions més emblemàtiques de la ciutat de Badalona i, any rere any, rep l’ajuda de diverses empreses i entitats que col·laboren per fer possible la cita solidària. Entre elles, la pastisseria Comas que, un cop més, es va encarregar del sopar. La vetllada, que també va incloure un sorteig, va estar amenitzada pel Conjunt Trio del Barril del Conservatori de Música Moderna de Badalona.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

 

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt