Aspanin rep un reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona

Aspanin rep un reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona

En motiu del  50è aniversari de la seva fundació Aspanin ha rebut el reconeixement de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

El passat 20 d’octubre de 2016, la Cambra de Comerç va organitzar un acte institucional amb la presència del molt honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de l’honorable vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, per felicitar aquelles empreses que durant aquest any compleixen un aniversari important.

La nostra presidenta, Maite Forteza, acompanyada de Isabel Brugué, Àngels Puig i Anna Regalón, va assistir a l’acte, on, després d’escoltar les paraules d’ànims i recolzament del molt honorable Carles Puigdemont i l’honorable vicepresident Oriol Junqueras, va rebre una estatueta commemorativa de mans del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Aquest reconeixement dóna la merescuda importància al 50è aniversari de la nostra entitat. Aspanin va nàixer el 1966 amb l’objectiu clar de defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies i proporcionar-los els serveis necessaris. Durant tots aquests anys les formes han canviat però l’essència continua sent la mateixa i això és digne de celebrar-se.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt