Un arròs que ho té tot

Un arròs que ho té tot

Si volem menjar un bon arròs trobarem molts llocs però si el que volem és gaudir del millor arròs a peu de platja i a més ajudar a construir una societat més justa, llavors, sens dubte, hem d’anar a menjar a L’Estupendu

El restaurant del passeig marítim de Badalona porta més d’un any i mig col·laborant de forma completament desinteressada amb Aspanin.
De tots els arrossos mariners que L’Estupendu fa, 1€ va destinat a la nostra entitat.
I paella a paella, euro a euro, el restaurant s’ha convertit en un dels nostres millors mecenes.

Les donacions de L’Estupendu durant l’any passat es van dedicar a subvencionar les vacances inclusives de persones amb discapacitat intel·lectual
Aquestes vacances organitzades ofereixen respir a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Les vacances poden semblar un luxe no gaire important però per a les famílies de les persones que necessiten assistència constant es converteixen en quelcom molt necessari per ajudar a millorar la convivència familiar i facilitar el benestar del cuidadors habituals. Però, a més, si pensem en les persones amb discapacitat intel·lectual que rarament poden fer activitats diferents, sortides independents i experimentar reptes personals, aquestes vacances suposen una gran oportunitat de creixement personal.
Degut a les necessitats de monitoratge especial d’aquest tipus de vacances, resulten cares i és difícil que persones amb recursos limitats puguin accedir-hi. Des d’Aspanin creiem que les vacances són molt necessàries per tothom, tinguin recursos o no per el que subvencionem una part de les vacances i a això hem dedicat els diners rebuts.
Gràcies a la col·laboració de L’Estupendu hem aconseguit poder oferir vacances subvencionades per moltes més persones. Des de la nostra entitat a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, volem fer arribar el nostre agraïment més sincer a L’Estupendu.

Aquest arròs no només porta el millor sofregit i un marisc boníssim si no que ve cuinat amb solidaritat i una esperença per una societat més justa i inclusiva.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt