28 de novembre, un dia per donar

28 de novembre, un dia per donar

Diverses entitats de Badalona ens hem unit per portar el Giving Tuesday a la ciutat i convertir l’últim dimarts de novembre en un dia per donar. Un dia per fer de Badalona una ciutat una mica més justa i inclusiva.
El Giving Tuesday, com el Black Friday o el Cyber Monday, és una iniciativa importada dels Estats Units i convertida en moviment global. L’objectiu d’aquest “dimarts per donar”, si ho traduïm literalment del terme original, és dedicar un dia a celebrar l’acció de solidaritat que suposa donar, ja siguin aliments, temps, diners, objectes de segona mà, etc.
El 28 de novembre les entitats badalonines estarem al carrer, explicant la nostra tasca social i animant a tothom a participar en el teixit social i col•laborar amb les entitats de la ciutat.
El Giving Tuesday és un dia concret, però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 365 dies de l’any. Per això, les entitats promotores de la iniciativa a Badalona explicarem a la Plaça Assamblea de Catalunya la tasca que desenvolupem de manera habitual a través d’activitats.
Des d’ Aspanin volem portar l’experiència d’una sala multisensorial a tots aquells que passin per la plaça… Un espai per tocar, sentir, olorar. Un espai que permet la completa estimulació dels sentits. Tots aquells que vinguin a veure’ns a l’Assamblea de Catalunya el dimarts 28 podran gaudir de les bonances d’una teràpia multisensorial, bonances que volem portar a dos grups de persones amb discapacitat intel•lectual amb necessitats generalitzades. Podeu trobar més informació sobre el nostre projecte solidari a https://fundaciogestioisuport.cat/illuminem-somriures/
Aquest és el primer any que la ciutat de Badalona aposta per aquest dia que vol contraposar la solidaritat a el consumisme imperant però esperem que, cada vegada, serem més entitats en aquest projecte que té la intenció d’arribar a tot el teixit cívic.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt