Un sopar per una societat més justa

Un sopar per una societat més justa

El divendres 27 de gener es va celebrar el sopar solidari d’Aspanin. Un any més va arribar aquesta cita al BCIN on representants de la societat civil, ciutadans i treballadors de l’entitat es troben per lluitar per la construcció una societat més justa i inclusiva.

L’acte se celebrà al BCIN i comptà amb la presència de l’Alcaldessa de Badalona així com diferents representats dels partits polítics de la ciutat i institucions cíviques com Badalona Capaç o la Fundació Roca i Pi. La recaptació d’aquest sopar ajudarà a finançar la nova seu d’Aspanin, el “CENTRE D’ASSESSORAMENT  PERSONAL”, on s’oferiran els serveis professionals d’atenció personalitzada, tant el social, com el psicològic i el jurídic, per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o familiars de persones afectades.

L’acte va comptar amb la col·laboració desinteressada de BCIN, Pastisseria Comas, Masia Coll de Canyet, Farmàcia Serentill, Dama, Blau, Josep Ma. Vidal, Ferreteria Prim, Argudo-Boter, Neules Canals, Llibreria Saltamartí, Pastisseria Catalunya, L’Ungleria del Centre, Grup Meteora i Escola de dansa BellySoul. Gràcies a l’ajuda de tots ells i tots els qui van voler acompanyar-nos en aquest acte, Aspanin pot fer cada dia un pas més.

El sopar solidari d’Aspanin s’ha convertit en una cita anual on tota la societat civil de Badalona dóna recolzament a la lluita per la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Col·labora

Ajudan's

Desplaça cap amunt